PÁLAVSKÉ PO VINNÉ 2020

11. - 13. ČERVNA
Po cestě do ráje, řežeme zatáčky,
zastávky střídáme, zvyšujem otáčky!
Co všechno nás čeká, toho se nebojíme,
někdo se leká, ale my obstojíme!


Pro všechny DÁRCE KRVE.

KARLOS Holík - VÝZVA!
Řady dárců krve proklatě prořídly a potřebovali bychom novou krev. Tak přátelé, všichni, kdo jste mohoucí a zdravotně v pořádku, podpořte dobrou věc a perunského ducha, a přidejte se do našich řad. A vězte, že pro muže je darování krve nadmíru prospěšné, jelikož podporuje krvetvorbu a nahrazuje středověké pouštění žilou (ženy mají výměnu od přírody zařízenu přirozeně, proto jsou méně náchylné na kardiovaskulární choroby a infarkty). M.Z.K.



Perun Kuchťa

bude vždy duchem s námi...


PERUNI made in USA 2011-04

Semínko myšlenky Perunů už klíčí mezi betonem a sklem v New Yorku. Díky Leo /ostatní foto v odělení Fotografií/


17. 2. 2017

NULTÝ ROČNÍK v režii Peruna VYHNI!

 
Část stmelovací jednotky!

V sobotu 11. 2. 2017 se událo něco výjimečného. V nejstarší třebíčské hospůdce U Vaignerů, byla uspořádaná soutěž o „Nejlepší buchtu“. Na počest súťaže jsme aj sviňu zabili! Jak vidno, máme v našich řadách, nejen zasloužilé dárce krve, ale i jednoho dárce prasete!

 

FOTOGRAFIE:

http://peruni-cz.rajce.idnes.cz/2017_02_11_zabijacka_u_vaigneru/

 

Perun, inženýr a mecenáš, Péťa Vyhnálek, věnoval svým blízkým již rozbourané pjasátko, jum a sujoviny. Zabíjačka měla famózní úspěch a sklidila obdivuhodný ohlas. Péťovi se tak podařilo odstartovat další programovou lahůdku, ze které bychom rádi udělali tradici.

 

 

Za účasti smíšeného kolektivního přispění a díky vysokému pracovnímu nasazení týmu PV, a v neposlední řadě i díky vydatnému pitnému režimu, který někteří jedinci neustáli, se dostavily zcela obdivuhodné výsledky. Lépe to dopadnout nemohlo!

 

 

Voňavý OVAR byl jako dort a jablka s křenem dokonale vygradovaly gurmánský požitek na maximum.

 

 

Chutný silný vývar přišel v poledne k duhu! Polyesterové talíře i umělohmotné lžíce z východního Německa statečně odolávaly náporu horoucí polévky.

 

 

 

Posléze následoval bonus, Kuchťův vyhlášený luxusní zabijačkový guláš, který na jazyku rozehrál dokonalou symfonii chuti!

 

 

 

Po celý den probíhala ochutnávka křišťálově průzračných destilátů nejrozmanitějších chutí i kvality. Nechybělo ani JÁSADLO, všemi oblíbený zlatavý mok, přímo od zdroje z Prazdroje.

 

 

 

Sladkou tečkou a zlatým hřebem zabijačkové veselice, bylo vyhlášení vítězek soutěže o „nejlepší buchtu“. Naše drahé polovičky napekly a připravily více jak 20 vzorků výtečných buchet a dezertů.

 

 

 

Jémine, odměna vás nemine, nenechal se vyvést z míry pořadatel PV. Spolu s Alexem, který gratuloval výherkyním přímo z pódia a vyhlášeným mlsounem Jirkou Prochajdou, sofistikovaným porotcem, byla právem odměněna všechna děvčata čestným diplomem řádu zlaté vařečky.

 

 

 

Zkrátka nepřišel ani Perun Kuchťa, který obdržel celoživotní ocenění za zabijačkový guláš – zlatou vařečku.

 

 

Přátelé, kamarádi, děvčata, užili jsme si krásnou sobotu i škaredou neděli, ale to k tomu patří. Pořadateli PV a jeho týmu, patří náš hluboký obdiv a neskonalý dík. Jitrnice, jelita i tlačenka překrásně voněly a byly zcela mňamózní, což je famózní.

 

 

Věřím, že zabíjačkové únorové události ohromily nejenom mě, ale všechny zúčastněné.

 

3 x VIVA, tentokrát prvnímu ročníku 2018! 

 

 

CMS systém Správce webu - Reklamní agentura YASHICA